Koh Samui
 Väder nu »


Söker du bra hotell?
Klicka på Hotell och Boende länken i menyn och boka till sista minuten priser


Kontantkort Thailand »
Forum för Thailand »
Big Buddha Bo Phut Beach Choeng Mon Chaweng Beach Mae Nam Beach Bang Por Nathon Taling Ngam Beach Thong Krut Beach Bang Kao Beach Koh Samui Flygplats Hua Thanon Beach Lamai Beach Golfbana på Koh Samui Namuang Vattenfall Lägg till PhuketPortalen till dina favoriter Gör Samuiportalen till din Startsida
 
 
  | | Tipsa en vän  

Shopping på Koh Samui - handla billigt och smart

Många föredrar nog att shoppa och handla i Bangkok i anslutning till hemresan och det är nog bra, det finns dock ändå lite utbud på Koh Samui för den som letar. På ön är hantverk i bambu, rotting, kokosnötter och trä ganska prisvärt. Tänk på att det ofta är billigt att skicka hem skrymmande varor då fraktkostnaderna är låga.

Vanliga kläder, skor och accessoarer är dyrare än på fastlandet på grund av transport- och lagerkostnader.
Badbyxor, t-shirt, flip-flops, mössor och solglasögon kostar varken mer eller mindre än på andra thailändska badorter. Om du letar efter äkta märkesgrejer så ska du ta dig till de fräsha luftkonditionerade butikerna på Chaweng och Lamai.


Sy upp kostym eller klänning hos skräddare

Priserna på att sy upp kostym eller klänning hos skräddare på Koh Samui är riktigt bra. Här finns gott om skräddare och tygaffärer. Tips! Välj skräddare med omsorg, titta runt först och väld inte den första bästa. Den som lägger lång tid på förarbetet med mätning brukar också ge ett bra resultat i slutändan. 3-6 dagar brukar det ta tills man kan hämta sina uppsydda kläder.

OBS! Välj aldrig skräddare som använder sig av inkastare. De har ett mycket dåligt rykte. Skräddarsytt blir alltid bättre ju fler fittings, passningar, man tar sig tid med. Medskick till släkt och vänner ordnar du genom att ta med provplagg som skräddaren kopierar


Shoppa och handla på Koh samui


I staden Nathon på västra sidan av ön finns lokala marknader med trä-, textil- och rottingprodukter. Samma gäller längs landsvägen i småsamhällena, här kan du handla billigt billiga varor.


Hem | Om SamuiPortalen | Sök Koh Samui Hotell | Sitemap | Kontakta oss
2000-2018 © SamuiPortalen.se


Besökare online:    
Ko Samui tid: