Koh Samui
 Väder nu »


Söker du bra hotell?
Klicka på Hotell och Boende länken i menyn och boka till sista minuten priser


Kontantkort Thailand »
Forum för Thailand »
Big Buddha Bo Phut Beach Choeng Mon Chaweng Beach Mae Nam Beach Bang Por Nathon Taling Ngam Beach Thong Krut Beach Bang Kao Beach Koh Samui Flygplats Hua Thanon Beach Lamai Beach Golfbana på Koh Samui Namuang Vattenfall Lägg till PhuketPortalen till dina favoriter Gör Samuiportalen till din Startsida
 
 
  | | Tipsa en vän  

Om SamuiPortalen

Det finns många webplatser om Koh Samui, få av dem är bra och ännu färre är på svenska. Vårt mål som vi ständigt strävar efter är att ge våra besökare en korrekt och kvalitativ bild av alla platser på Koh Samui utan en massa intetsägande reklam som både förbryllar och försvårar informationssökandet. Vi som jobbar med SamuiPortalen kan Thailand och har flera decenniers erfarenhet av Koh Samui. Vi jobbar för att du ska få sveriges bästa portal om Koh Samui. Samuiportalen är idag sveriges största och mest omfattande reseportal till Koh Samui och vi ger dig också möjlighet att förboka boende till mer än 300 hotell runt om på ön. Känn dig riktigt välkommen hit.

Kontaktuppgifter
Vid frågor kontakta oss på:
kundtjanst[at]samuiportalen.se

Eller via vårt kontaktformulär »
Hjärtligt välkommen till oss på Samuiportalen!

Vår sekretesspolicy

Vi ger under inga omständigheter ut några uppgifter till tredje part. Dina addressuppgifter och email kommer inte att användas i reklamsyfte eller utlämnas till tredje part. Den mail address du anger vid bokningen fungerar endast som kommunikationslänk för din bokning. All betalning sker säkert och krypterat för din säkerhet.

Våra tjänster - Hotell och boende, Guidebok och karta

Vi har funnits sedan 2000 och samarbetar med Web Sawadee Public Company Limited som är medlem i Association of Thai Travel Agents (ATTA). Syftet med vår hotelltjänst är att ge våra kunder möjlighet att i detalj studera över 1500 olika hotell runtom i Koh Samui, Phuket, Bali, Malaysia, Thailand och Singapore. Detta ger besökaren möjlighet att på ett enkelt, bekvämt och säkert sätt välja ut boendet utifrån givna önskemål.

Bokningscentralen är belägen i Koh Samui och Bangkok. Genom att vara placerad i närområdet säkerställs också kvalitén på de hotell som ingår i organisationen och som därmed är bokningsbara online. Priserna blir också lägre än att boka via resebyrå eller direkt på plats. Vi samarbetar också med Asiens största leverantör av betallösningar på internet, Thawte. Thawte tar emot betalningar via en säker krypterad anslutning för hotellbokning knytna till bokningsnummer.
Leta Boende och Hotell i Koh Samui och Thailand »

Låga priser på resehandböcker och kartor

Genom att själva importera och lagerhålla guideböcker och kartor kan vi hålla mycket låga priser på bl.a. Lonely Planet, Rough Guides, Insight Guides och svenska Willma Guides. Vi paketerar och levererar omgående till dig. Vi håller f.n. lägst priser på den omåttligt populära Willma Guides guidebok, nästan 60% billigare än i vanliga handeln. Vi har guideböcker till de flesta världsdelar men framförallt områdena i asien och Thailand. Välkommen till webbutiken.
Hitta Guidebok och karta »Hem | Om SamuiPortalen | Sök Koh Samui Hotell | Sitemap | Kontakta oss
2000-2018 © SamuiPortalen.se


Besökare online:    
Ko Samui tid: