Koh Samui
 Väder nu »


Söker du bra hotell?
Klicka på Hotell och Boende länken i menyn och boka till sista minuten priser


Kontantkort Thailand »
Forum för Thailand »
Big Buddha Bo Phut Beach Choeng Mon Chaweng Beach Mae Nam Beach Bang Por Nathon Taling Ngam Beach Thong Krut Beach Bang Kao Beach Koh Samui Flygplats Hua Thanon Beach Lamai Beach Golfbana på Koh Samui Namuang Vattenfall Lägg till PhuketPortalen till dina favoriter Gör Samuiportalen till din Startsida
 
 
  | | Tipsa en vän  

Nathon på Koh Samui

Nathon är i nån mening Koh Samuis huvudstad och hyser ungefär 4000 invånare. Nathon ligger på den norvästra sidan av ön och det är hit express- och nattfärjan anländer från Surat. Bilfärjorna från Don Sak eller Khanom kommer i land vid Thong Yang Bay söder om Nathon. Många resande till Ko Samui tillbringar ofta en viss tid i Nathon i samband med väntan på båt.

Bredvid färjorna och kajen finns en plats där taxi och Songtaews samlas för att köra alla turister till sina tänkta destinationer. Songtaew är billigast och de åker täta turer. Det är bara att gå dit och ställa sig och vänta på avfärd.

Nathon på Ko Samui

Nathons omgivningar

Nathon är kanske det närmaste ett tätbebyggt område man kommer på ön Ko Samui. Överallt vid caféborden sitter väntande backpackers på väg till någonting. Här finns en del nöjen och gott om affärer, restauranger och resebyråer.

Nathon marknader och affärer

Längs gatan Th Ang Thong finns en del äldre bevarade kinesiska byggnader i teak som är mycket vackra att titta på. Det finns också en marknad mitt i stan att strosa runt på. Här säljs mycket hantverk och färska grönsaker och frukt Färska grönsaker och frukt på marknaden i Nathon


Nathon hamn på västra sidan av Ko Samui

Boende vid Nathon på Koh Samui

Nedan följer flera exempel på boende och hotell för Nathon området. Genom att klicka på bilder och omdömen för varje hotell kan man få en bra bild av hur hotellet är. Bokningen sker genom en säker krypterad anslutning och du ställer med fördel flera bokningsförfrågningar till flera hotell. Det du betalar deposition för blir också giltligt. Att boka via internet är alltid billigare än att boka på plats. Allra billigast blir det att köpa flygstol och boka hotellet själv via internet. Har du frågor om bokningen är du välkommen att kontakta oss »


Nedan följer tips om Hotell på nathon som du kan boka

Grand Sea View Resotel
Nathon, Koh Samui
Pris från 147 SEK
Se mer bilder och priser »
Hotell Grand Sea View ResotelSe var hotellen ligger - Karta över hotell i Nathon

Tips! Klicka gärna på Satellit knappen och zoom knappen för att se omgivningar och stränder bättre

Hem | Om SamuiPortalen | Sök Koh Samui Hotell | Sitemap | Kontakta oss
2000-2018 © SamuiPortalen.se


Besökare online:    
Ko Samui tid: