Koh Samui
 Väder nu »


Söker du bra hotell?
Klicka på Hotell och Boende länken i menyn och boka till sista minuten priser


Kontantkort Thailand »
Forum för Thailand »
Big Buddha Bo Phut Beach Choeng Mon Chaweng Beach Mae Nam Beach Bang Por Nathon Taling Ngam Beach Thong Krut Beach Bang Kao Beach Koh Samui Flygplats Hua Thanon Beach Lamai Beach Golfbana på Koh Samui Namuang Vattenfall Lägg till PhuketPortalen till dina favoriter Gör Samuiportalen till din Startsida
 
 
  | | Tipsa en vän  

Var försiktig med lotter i Thailand

När man är på semester så kanske man har lite extra lust till olika former av underhållning. Om man gillar lotterier så kan man förstås alltid fortsätta nöjet online med spel som euromillions som man kommer åt med en vanlig smartphone, men den som vill ta en lott lokalt i Thailand ska veta att det här är fullt möjligt. Det finns en myndighet för lotterier i landet och man har samma chanser att vinna som thailändare. Det kan förstås vara kul att vara kvar i landet vid dragningen så att man inte missar chansen att håva in vinstpengarna på plats.

Även om det är enkelt och fullt lagligt att spela på lotto i Thailand så är det viktigt att komma ihåg att det finns de som utnyttjar godtrogna turister som inte er skillnaden mellan ett seriöst spelföretag och sol och vårare.

Det har hänt förr

Faktum är att det finns många som kan berätta om situationer där de i Thailand erbjöds köpa lotter och fick en vinnande lott bara för att sedan bjudas med för att hämta vinsten. Väl på plats så fanns det förstås ingen vinst utan istället ett gäng personer som på olika sätt försöker lura turister på pengar.

Nu kanske du skrattar och menar att du minsann inte hade köpt en lott av en främling på moped som plötsligt dök upp vid ditt hotell, men faktum är att det här kan hända vem som helst. Ibland så kan det uppstå situationer då man inte tänker som man gör i Sverige eftersom man är på semester och i ett land som trots allt är så pass annorlunda.

Innan du tar en lott så bör du betänka

Om du nu ändå vill ta en lott då du är på semester i Thailand så bör du kontrollera att det rör sig om ett lagligt lotteri. Undvik erbjudanden från främlingar som plötsligt dyker upp och fråga om lotterier på en lokal resebyrå för att få veta precis var du kan ta en seriös thailändsk lott.

Ta en titt på biljetten och se om den har en vattenstämpel och även ett enhetligt rutmönster. Om den inte har det så kanske du har fått tag i en förfalskning och det vore ju trist om du nu får in ett vinnande nummer bara för att få veta att din lott är förfalskad.

Thailand är så mycket mer än spel

Visst kan det vara spännande att uppleva lotterier i Thailand vi ska inte glömma bort att det här landet har så otroligt mycket spännande att erbjuda man knappast behöver ta en lott för att känna blodet rusa i ådrorna. För de flesta så blir det knappast tid över för någon form av spel då man har så mycket att stå i med bad, snorkling, dykning, matlagningskurser, thaiboxning och båtturer till orörda naturreservat.

Om du inte hann med att ta en lott under din thailandsemester så beror det antagligen på att du hade så otroligt kul och skapade ett minne för livet som antagligen är värt mycket mer än en eventuell vinst på lotto.Hem | Om SamuiPortalen | Sök Koh Samui Hotell | Sitemap | Kontakta oss
2000-2018 © SamuiPortalen.se


Besökare online:    
Ko Samui tid: