Koh Samui
 Väder nu »


Söker du bra hotell?
Klicka på Hotell och Boende länken i menyn och boka till sista minuten priser


Kontantkort Thailand »
Forum för Thailand »
Big Buddha Bo Phut Beach Choeng Mon Chaweng Beach Mae Nam Beach Bang Por Nathon Taling Ngam Beach Thong Krut Beach Bang Kao Beach Koh Samui Flygplats Hua Thanon Beach Lamai Beach Golfbana på Koh Samui Namuang Vattenfall Lägg till PhuketPortalen till dina favoriter Gör Samuiportalen till din Startsida
 
 
  | | Tipsa en vän  

Koh Samui Airport, dyrt men en fröjd för ögat

Frågan är om det finns en mer mysig och vacker flygplats någon annan stans i världen, Samuis flygplats är iallafall en het kandidat till den titeln. Väggar på byggnaderna existerar inte, bara halmtak och träkonstruktioner i vackert träslag. Blommor så långt ögat når och i anslutning till bagageutlämningen står vänliga och hjälpsamma människor till ditt förfogande.

Det finns dock en liten hake med flygplatsen på Koh Samui, Bangkok Air har ensamrätt på den och tillåter inga andra flygbolag att lägga sina flygrutter hit. Detta innebär att Bangkok Air har monopol och kan ta ut vilka priser de vill för flygbiljetterna. Detta är förklaringen till varför många rynkar på näsan när de ser priserna för biljetten, och därmed väljer alternativ resväg till koh samui (tåg eller buss).

Transport till och från flygplatsen:
Privat taxi kostar ca350 Bath till Chaweng och Lamai Beach, Na Thon ca 500 Bath. Minibussar kör också samma sträckor och är kanske det vanligaste alternativet. Priset beror på hur många som är i bussen. Räkna med ca 200 bath per person till de flesta ställen.

Koh Samui Airport - flygplatsen på ko samui

Koh Samuis flygplats
När man anländer med ett flyg blir man körd från planet till ankomsthallen i ett litet färglatt tåg. Även flygplanen är målade i färgglada färger.

Ko Samui flygplats - Koh Samuis airport ankomsthall

Hem | Om SamuiPortalen | Sök Koh Samui Hotell | Sitemap | Kontakta oss
2000-2018 © SamuiPortalen.se


Besökare online:    
Ko Samui tid: