Hotell på Koh Samui

Planerar du en resa till det idylliska Koh Samui, en av Thailands mest förtrollande öar? Koh Samui är känt för sina kristallklara vatten, mjuka sandstränder och en avkopplande atmosfär som lockar resenärer från hela världen.

För att göra din vistelse ännu mer minnesvärd, har jag sammanställt en lista över några av de mest populära hotellen på ön. Dessa hotell erbjuder en perfekt blandning av lyx, komfort och tillgång till öns bästa sevärdheter.

Oavsett om du söker en romantisk tillflyktsort, en familjesemester eller en lyxig spa-upplevelse, har Koh Samui något att erbjuda för alla typer av resenärer. Låt oss utforska dessa toppval som garanterat kommer att höja din semesterupplevelse på denna tropiska paradisö!

SALA Samui Chaweng Beach Resort

SALA Samui Chaweng Beach ResortSALA Samui Chaweng Beach Resort är beläget i en lugn del av den vita sandstranden på Chaweng Beach och består av två byggnader. Här finns lyxiga poolvillor och sviter, en unik ”månpool” med utsikt över havet och en romantisk strandrestaurang. Det rymliga poolområdet har massor av solstolar och en pool för barn.

Rummen är unikt inredda med inspiration från asiatisk kultur. De är utrustade med luftkonditionering, handgjorda möbler, minibar och kabel- och satellit-tv. Badrummen har hårtork och varmvattendusch.

Den öppna Tent Beachfront Restaurant and Bar serverar färska fiskrätter och en mängd internationella och traditionella thailändska rätter. Du kan njuta av intima måltider inomhus, romantiska privata lusthus eller en komplett middagsupplevelse på stranden.

SALA Samui Chaweng Beach Resort ligger bara en kort promenad på cirka 5 minuter från Chawengs stad och 10 minuter med bil från Samuis flygplats.

  • Plats: Beläget direkt vid stranden i stadens centrum, inom 1-2 km från Ko Na Thian och Chaweng Beach. Chaweng Lake och Central Festival Samui ligger också inom 1-2 km.
  • Stjärnbetyg: 5.0
  • Gästbetyg: 9.6 / 10.0

Banyan Tree Samui

Banyan Tree Samui - SHA Extra PlusBanyan Tree Samui beläget vid den exklusiva Lamai Bay, erbjuder lyxigt boende i femstjärniga villor, var och en med sin egen infinitypool. Här hittar du ett toppmodernt spa, fem olika matställen och kostnadsfritt WiFi.

Villorna är rymliga och har en privat terrass med enastående utsikt över antingen havet eller den tropiska vegetationen. Varje villa är utrustad med en DVD-spelare, en iPod-dockningsstation och en platt-TV med kabelkanaler. De stora badrummen har panoramafönster och dubbla handfat.

Banyan Tree Samui ligger en halvtimmes bilresa från Samuis internationella flygplats. Det tar bara två minuter med bil till Beach Republic Club och tio minuter till de berömda klipporna Grandfather och Grandmother.

Skäm bort dig själv med en avslappnande kroppsbehandling eller massage på The Rainforest. Banyan Tree Samui har också ett bibliotek, en skönhetssalong och ett välutrustat gym. Populära aktiviteter inkluderar dykning, cykling och fiske.

Frukostbuffén på The Edge erbjuder ett urval av internationella rätter. På restaurangen Saffron kan du njuta av thailändsk mat. Du kan också koppla av i lobbyloungen eller vid poolbaren. Sands är Banyan Trees imponerande grillrestaurang, belägen precis vid stranden.

  • Plats: Beläget direkt vid stranden, inom 1-2 km från Escape Break och Lamai Beach. Silver Beach och Crystal Bay ligger också inom 1-2 km.
  • Stjärnbetyg: 5.0
  • Gästbetyg: 9.4 / 10.0

The Ritz-Carlton, Koh Samui

The Ritz-Carlton, Koh SamuiThe Ritz-Carlton, Koh Samui, beläget på en 23 hektar stor plats i Choeng Mon Beach, erbjuder boende med havsutsikt, ett träningscenter, grillmöjligheter och en lekplats. Detta lyxiga 5-stjärniga hotell har även rum med luftkonditionering och kostnadsfritt WiFi.

Varje rum på hotellet är utrustat med en sittgrupp, TV och ett privat badrum med kostnadsfria toalettartiklar. Vissa rum har till och med en terrass och andra har utsikt över havet. Alla rum är utrustade med ett skrivbord och en kaffebryggare.

En amerikansk frukost serveras i frukostrummet. Du kan också njuta av mat på hotellets restaurang, som är känd för sina asiatiska rätter.

The Ritz-Carlton, Koh Samui har en terrass. Du kan också delta i olika aktiviteter i och runt Choeng Mon Beach, som till exempel cykling.

Resedisken kan hjälpa dig med sightseeing och biljettbokning. Hotellet har också ett businesscenter och receptionspersonalen talar engelska, thailändska och kinesiska.

The Ritz-Carlton, Koh Samui ligger bara lite över 2 km från Bang Rak Pier. Den närmaste flygplatsen är Samuis flygplats, som ligger 4 km bort.

  • Plats: Beläget direkt vid stranden, inom 1-2 km från Ritz Carlton Beach, Thongson Bay Beach och Plai Laem Beach. Choeng Mon Beach och Laem Samrong ligger också inom 2-3 km.
  • Stjärnbetyg: 5.0
  • Gästbetyg: 9.2 / 10.0

Sök efter andra hotell och boenden på Koh Samui på Booking.com