Koh Samui
 Väder nu »


Söker du bra hotell?
Klicka på Hotell och Boende länken i menyn och boka till sista minuten priser


Kontantkort Thailand »
Forum för Thailand »
Big Buddha Bo Phut Beach Choeng Mon Chaweng Beach Mae Nam Beach Bang Por Nathon Taling Ngam Beach Thong Krut Beach Bang Kao Beach Koh Samui Flygplats Hua Thanon Beach Lamai Beach Golfbana på Koh Samui Namuang Vattenfall Lägg till PhuketPortalen till dina favoriter Gör Samuiportalen till din Startsida
 
 
  | | Tipsa en vän  

Fiska i Thailand

Vill du fiska i Thailand? Koh Samuis farvatten är ett jättebra område för havsfiske. Vanligtsvis får man Barracuda, tonfisk, haj, makrill och en och annan svart marlin för. Båtarna man åker med tar oftast 4-8 passagerare och kostar mellan 2000 - 5000 per dag. Man kan också göra en mindre "lyxig" tur och istället följa med någon av de lokala fiskarna för en något billigare penning.
Black Marlin fiska fisketur

Fisketurer runt Koh Samui

Det finns flera firmor runt om på Koh Samui som anordnar fisketurer. Ofta är båtarna mindre fiskebåtar som är konverterade till att ta med turister ut, fler sittplatser etc. Normalt ingår fiskeutrustning i priset och det finns alltid en besättningsmedlem att fråga om råd under turen. Oftast bestämmer kapten kort innan avgång vart färden bär beroende på väder och vind. Två populära platser är Big Rock på den nordöstra sidan eller Koh Tan i söder.
Öar utanför Koh Samui

Top Cats Fresh Water Fishing Resort

Det finns ganska få hotell och resort vars huvudinriktning för gästerna är fiske. Top Cats Fresh Water Fishing Resort är ett undantag och har ett mycket gott rykte på Koh Samui som öns bästa fiskeresort. De flesta gäster som bokar boende här älskar att fiska och man finner snabbt en fiskekompis.
Läs mer och skicka bokningsförfrågan »
Fiska i Thailand

Några fiskelänkar:
Koh Samui Fishing Tour »
Thai Fishing guide »
Fishing adventures Thailand »
Fiske Resort på Koh Samui »

Fiska i Thailand samuiHem | Om SamuiPortalen | Sök Koh Samui Hotell | Sitemap | Kontakta oss
2000-2018 © SamuiPortalen.se


Besökare online:    
Ko Samui tid: