Koh Samui
 Väder nu »


Söker du bra hotell?
Klicka på Hotell och Boende länken i menyn och boka till sista minuten priser


Kontantkort Thailand »
Forum för Thailand »
Big Buddha Bo Phut Beach Choeng Mon Chaweng Beach Mae Nam Beach Bang Por Nathon Taling Ngam Beach Thong Krut Beach Bang Kao Beach Koh Samui Flygplats Hua Thanon Beach Lamai Beach Golfbana på Koh Samui Namuang Vattenfall Lägg till PhuketPortalen till dina favoriter Gör Samuiportalen till din Startsida
 
 
  | | Tipsa en vän  

Allmänt och statistik

Annonsering på Internet ger större möjlighet än exempelvis tidningar, TV eller radio, att rikta ett budskap direkt till en målgrupp, i detta fall handlar det givetvis om folk som älskar att resa.

Din annons på SamuiPortalen (www.samuiportalen.se) visas på samtliga sidor i reseportalen. Vi kan också på er begäran placera annonsen på vissa specifika sidor.

SamuiPortalen har funnits sedan 2000 och har en stor och trogen läsarskara, som dessutom växer varje dag. Vi är idag sveriges största reseportal för Koh Samui.

Nedan presenteras en sammanställning av besöksfrekvensen. Med "besök" menas ett antal sidvisningar som begärts av en och samma browser, utan uppehåll längre än 60 minuter. Med "unik besökare" menas en browser (cookie-baserad mätning).


Statistik SamuiPortalen feb 2018
Unika besökare/månad
52 112
Antal sidvisningar/månad
1 003 377
Genomsnittlig besökstid
12.8 minuter


.....en stor del av de människor som besöker oss är folk som går i resande tankar. Det är inte enbart kvantitet som räknas i antalet exponeringar utan framför allt kvalitén och slagkraften i exponeringen till rätt målgrupp. SamuiPortalen har idag ca 50.000 unika besökare/månad, de flesta av dem älskar att resa....Vill du veta mera eller begära offert på annonsering på SamuiPortalen? Välkommen att kontakta oss.

Kontaktformulär »


Hem | Om SamuiPortalen | Sök Koh Samui Hotell | Sitemap | Kontakta oss
2000-2018 © SamuiPortalen.se


Besökare online:    
Ko Samui tid: